Ik zoek kinderopvang

Vanaf 29 oktober 2018 verzorgt CKC Drenthe naast onderwijs ook zelf kinderdagopvang voor kinderen van  0 tot 13 jaar op de Wegwijzer. Dat betekent dat u op Kindcentrum de Wegwijzer 52 weken per jaar van 07.00 tot 19.00 uur terecht kunt voor:

Kinderdagopvang (0 tot 4 jaar)
Peuteropvang (2-4 jaar)
Voor- en naschoolse opvang
Vakantie opvang

Naast structurele opvang kunt u van al deze opvangsoorten ook op flexibele en/of incidentele basis gebruik maken. Daarnaast faciliteren wij ouders bij het combineren van werk- en zorgtaken door het bieden van diverse services zoals:

  • Ontbijtservice
  • Haal- en brengservice (naar bijvoorbeeld sport- en muziekverenigingen)
  • Warme maaltijdservice

Voor kinderen biedt onze opvang een plezierige en gezellige plek om met elkaar te spelen, gevarieerde activiteiten te doen en zich zo spelenderwijs te ontwikkelen. Voor ouders biedt CKC Drenthe Kinderopvang een vertrouwde, plezierige en professionele organisatie van de opvang van uw kinderen.    

U bent van harte welkom om eens een kijkje bij ons te komen nemen of uw kind(eren) bijvoorbeeld een keer een middagje mee te laten doen op de BSO.

Voor meer informatie kunt u op deze site onder "ik zoek kinderopvang" alle informatie vinden. Om uw kind(eren) aan te melden voor kinderopvang en BSO kunt u het aanmeldformulier via deze link invullen: aanmelden kinderopvang en BSO. Om uw kind aan te melden voor de peuteropvang, kunt u de volgen link gebruiken: aanmelden peuteropvang. U kunt natuurlijk altijd contact opnemen met Rolf Veerbeek (teamleider) Kindcentrum de Wegwijzer (✉ dewegwijzer@ckcdrenthe.nl of ☎ 0599-671206) of met CKC Drenthe Kinderopvang (✉ kinderopvang@ckcdrenthe.nl of ☎ 0592-409865)

  Let op: in verband met de coronamaatregelen hanteren wij verscherpte maatregelen voor bezoekers van ons kindcentrum.